59 segons de vergonya

Vergonya aliena es pot sentir al veure el patètic programa "59 segundos" de TVE. Vergonya que amb diners públics s'obrin els micros a una colla de periodistes per tiar-se els plats pel cap entre anunci i anunci. Un suposat debat que és més aviat un guirigall on es reprodueix la confrontació partidista entre PP i PSOE. Sense arguments, només a cop de frases cridaneres, a cop d'estridències, a cop d'insults… així es "debat" a TVE. És vergonyós que es pretengui discutir amb profunditat d'un tema amb periodistes. El model de la tertúlia és "typical Spanish". Només a Espanya els periodistes adquireixen el rang d'opinadors elevats als altars. Enlloc més s'evita parlar amb experts, amb persones implicades per aprofundir en els temes de forma sossegada. És incomprensible la falta de prounditat de programes com "59 segundos". Tot pur teatre. Però a més, teatre nociu per la informació, per la formació ciutadana, un teatre histriònic lamentable. Tampoc en cap altre país es posaria el micro i es donaria credibilitat a mentiders empedernits com alguns exministres que continuen negant la major. Busquen encara conspiracions ocultes, busquen encara rastres d'ETA, busquen encara les armes de destrucció massiva a l'Iraq…

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: 59 segons de vergonya

  1. Hola, Sóc la Sílvia de Lolacomomola. Em pregunto perquè has deixat el bloc… una llàstima! 😉

  2. unsialtres diu:

    Dic el mateix: una llàstima deixar de llegir les teves reflexions sobre mitjans… Per cert, que si vols veure un altre estil de debat, més pausat, més constructiu, el de Barcelona Televisió: Els uns i els altres (dijous de 23 a 24 hores)

Els comentaris estan tancats.