Nous directius a L’Avui

Xavier Bosch passarà a dirigir el diari Avui des d'aquest mes de novembre. El Locutori ha pogut confirmar que estarà acompanyat a la subdirecció per Toni Cruanyes, fins ara redactor al programa "La Nit al Dia" de TV3 i ex corresponsal a Londres. Segons ha pogut saber el loc1tor, l'objectiu del nou equip és renovar els continguts del diari per fer-lo més proper al lector, menys polititzat i augmentar així la seva acceptació popular, ja que els últims anys havia patit una sangria de lectors. La nova direcció tindria l'objectiu de potenciar les seccions d'opinió però també de societat i d'internacional, en detriment de política, amb l'objectiu de convertir l'Avui en el diari de referència en català.

[@more@]Més notícies aquí i aquí.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.