Quan tindrem un periodisme així?

Com aniria el món si els polítics no puguessin mentir impunement davant la societat? Com aniria el món si els polítics huaguessin de respondre a preguntes com les d'aquest video? Algú pot imaginar algun dia que els periodistes comencin a fer preguntes realment pertinents? Quan arribarà el dia que no només els programes de parodia política donaran més anàlisi i seran més punyents que els propis informatius?

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Quan tindrem un periodisme així?

  1. enric diu:

    El dia de ser més punyents no arribarà mai, almenys a la premsa tal i com la coneixem ara. En aquest sentit, els blogs poden ser l’eïna per ser realment punyent, tot i que no els hi ‘auguro’ una influència com té la premsa generalista.
    Penso que la premsa és un negoci, i a vegades les comptes de resultats estan directament renyides amb la transparència informativa i la funció de ‘Quart poder’. Estic quasi segur que l’home que pregunta a Rumsfled no treballa a cap mitjà de comunicació.

  2. Loc1tor diu:

    Em temo que, efectivament, no deu ser periodista…

Els comentaris estan tancats.