El’ Telenotícies’ de TV3 canviarà d’horari

Segons ha pogut saber el Locutori Públic, el Telenotícies Vespre de TV3 retrassarà l'horari d'emissió per tal d'intentar competir amb igualtat de condicions amb la resta d'informatius i intentar recuperar el liderat. 

La direcció de TV3 ha començat a prendre mesures per fer front a la caiguda d'audiència que fa anys que s'arrossega i les fortes crítiques que ha rebut darrerament. Curiosament, han provingut de mitjans del Grup Godó com La Vanguardia i l'Avui, que pertanyen al mateix grup que una altra televisió, Td8, que aspira a convertir-se en la competència privada de TV3 a tota Catalunya…

[@more@]

De la primera mesura, ja en vam parlar en un comentari anterior. Ha estat la de canviar el cap d'informatius. Sembla però que està gairebé decidit que ben aviat el Telenotícies estrella de la cadena s'endarrerirà 25 minuts. Començarà a les 20:55h, amb l'esperança de recollir més especadors ja que els hàbits actuals fan que la gent arribi més a casa. A més, TV3 vol reduir la durada de l'informatiu i deixar-lo en mitja hora. Així, podria aprofitar l'efecte estadístic que comportarà un augment de les audiències automàtic, independentment del fet que el nou TN convenci més o menys els espectadors…

Tenint en compte el que ha dit el director de TV3 a la comissió de control de la CCRTV al Parlament de Catalunya, els canvis poden produir-se ben aviat. Francesc Escribano ha assegurat que estudien "remodelar" el model d'informatius i que els canvis es podrien veure en "un mes". També ha destacat la qualitat dels presentadors per la seva "capacitat de comunicar". És una resposta a algun article contra els conductors dels informatius?…

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.