Les municipals a TV3

Molta feina se li gira a TV3 si ha de seguir el criteri iniciat aquest passat cap de setmana, com informa el diari republicà:

"Aquest passat cap de setmana, les notícies de TV3 ens van sorprendre amb una informació que no esperàvem. Es tractava de la presentació d'Antonio Balmón, actualment al capdavant de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, com a alcaldable pel PSC. Així, es va oferir als ciutadans la notícia i les imatges d'un acte estrictament de partit en què es presentava el candidat a tots els ciutadans dels Països Catalans. Molt bé. Ens alegrem molt que la nostra televisió pública hagi decidit començar a informar-nos de la precampanya electoral. Però tot sigui dit: a TV3 se li gira feina, perquè caldrà que doni a conèixer tots els candidats dels diferents partits als municipis catalans. Per començar, poden continuar el procés amb les presentacions dels altres candidats de Cornellà, però com que hi hauria qui se sentiria agreujat, hauran de seguir amb la resta de ciutats de Catalunya. O és que hi ha candidats o municipis de primera, i d'altres de segona? Ja sabem que l'actual President de la Generalitat havia estat batlle de Cornellà, però això no vol dir res. Sense excuses, els animem a continuar aquesta tasca informativa que ja han començat."

Genial!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.