Nou cap d’informatius a TV3

La substitució de Jaume Masdeu com a cap d'informatius de TV3 per Rosa Marqueta, assegura un comunicat, que es deu a la intenció de buscar "sinèrgies" entre els canals informatius de Televisió de Catalunya (324), Catalunya Ràdio (Catalunya Informació) i la plataforma d'internet (http://wwww.telenoticies.com). No té res a veure amb el fet que els informatius de TV3 hagin caigut fins al quart lloc de les audiències alguns vespres? No és pot ser una patada cap amunt o una sortida honorable per Masdeu per qui s'ha creat un càrrec a mida? Ara dirigirà els Canals informatius de la CCRTV. Què farà? Una sola redacció? Si és això el que pretén segurament la redacció es posarà en peu de guerra. Els problemes d'audiències de TV3 els ha de solucionar una persona que porta dècades a la casa? Quina és la novetat? Els telenotícies  han perdut qualitat o és que shan multiplicat els canals i l'audiència es fragmenta? Quin suport tenen per part de la direcció de la casa quan els programes que els precedeixen deixen les audiències per terra? Com es pot pretendre que els telenotícies aixequin una audiència llastimosa dels programes de tarda de TV3? Les competidores (Tele5 i Antena 3) aprofiten el rebuf dels programes previs als informatius. Molta feina tindrà Rosa Marqueta a partir d'ara… i no hauria de ser la única…

La política, en tot cas, no haurà tingut res a veure amb el canvi, oi? O sí?…

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.