Els interessos ocults darrera la grip aviària

Els mitjans de comunicació no han parlat gens de qui hi ha darrera Tamiflu, el medicament que governs de tot el món estan comprant a cabassos per lluitar contra la grip aviària, quan encara no s’ha demostrat la seva efectivitat i quan ni tan sols aquesta variant de la grip hagi mutat i comenci a contagiar-se entre les persones. Tot seguit teniu un anònim que està corrent per internet sobre tot plegat. N’hi ha per llogar-hi cadires…

[@more@]

¿Sabes que el virus de la gripe aviar fue descubierto hace 9 años en Vietnam?
¿Sabes que desde entonces han muerto apenas 100 personas EN TODO EL MUNDO TODOS ESTOS AÑOS?
¿Sabes que los norteamericanos fueron los que alertaron de la eficacia del TAMIFLU (antiviral humano) como preventivo?
¿Sabes que el TAMIFLU apenas alivia algunos síntomas de la gripe común?
¿Sabes que su eficacia ante la gripe común está cuestionada por gran parte de la comunidad científica?
¿Sabes que ante un SUPUESTO virus mutante como el H5N1 el TAMIFLU apenas aliviara la enfermedad?
¿Sabes que la gripe aviar hasta la fecha solo afecta a las aves?
¿Sabes quien comercializa el TAMIFLU? LABORATORIOS ROCHE
¿Sabes a quien compró ROCHE la patente del TAMIFLU en 1996? a GILEAD SCIENCES INC.
¿Sabes quien era el Presidente de GILEAD SCIENCES INC y aun hoy principal accionista? DONALD RUMSFELD, actual Secretario de Defensa de USA
¿Sabes que la base del TAMIFLU es el anís estrellado?
¿Sabes quien se ha quedado con el 90% de la producción mundial de este árbol? ROCHE
¿Sabes que las ventas del TAMIFLU pasaron de 254 millones en el 2004 a mas de 1000 millones en el 2005?
¿Sabes cuantos millones más puede ganar ROCHE en los próximos meses si sigue este negocio del miedo?
O sea que el resumen del cuento es el siguiente: Los amigos de Bush deciden que un fármaco como el TAMIFLU es la solución para una pandemia que aún no se ha producido y que ha causado en todo el mundo 100 muertos en 9 años.
Este fármaco no cura ni la gripe común. El virus no afecta al hombre en condiciones normales. Rumsfeld vende la patente del TAMIFLU a ROCHE y este le paga una fortuna. Roche adquiere el 90% de la producción del anís estrellado, base del antivírico. Los Gobiernos de todo el Mundo amenazan con una pandemia y compran a ROCHE cantidades industriales del producto.
Nosotros acabamos pagando el medicamento y Rumsfeld, Cheney y Bush hacen el
negocio….
¿ESTAMOS LOCOS, O SOMOS IDIOTAS? AL MENOS PASALO PARA QUE SE SEPA.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Els interessos ocults darrera la grip aviària

 1. jcp diu:

  amb tots els respectes, això em sembla lamentable de principi a fi. Les dades escatològiques sobre personatges públics només són una mica més de llenya al foc. Sobre dades científiques no respecta el més mínim rigor, existeix una base de dades, Cochrane, per a contrastar evidències científiques. No hi trobarem els discursos del vaticà sobre preservatius ni les referències a la grip d’aquest anònim. Que la indústria farmacèutica mou el món? sí. Que una grip pot convertir-se en pandèmia? sí. Que tenim una bareta màgica com a solució? no. Que la por és un negoci? no sé si l’anònim vol suprimir la por o el negoci, però no està parlant de la grip, tal com és, i sembla que pretengui curar picades de mosquit amb aspirines. No serà que la BAYER se n’està ressentint? Però, pel que dieu a la introducció, sembla que us ho cregueu. Hauríeu d’aportar algun testimoni contrastat. Tinc constància que la comunitat d’experts manté un enfoc del tot oposat al de l’exposició. O defenseu que és millor no fer res? Si es tracta d’apagar un incendi, comprendreu que cal suprimir les flames. Doncs és el mateix, i el problema no és en primer lloc d’interessos econòmics precisament, aquesta vegada, és de salut pública; hi haurà o no hi haurà alternives farmacològiques, però es faran servir les possibles, en la relació d’interessos que sigui. Sobre les probabilitats de contagi massiu, consulteu Cochrane. Desinformar no arregla el problema.

 2. jcp diu:

  res més lluny de la meva voluntat que pretendre que esteu desinformats; amb les dades que aporteu posteriorment, l’exposició és més transparent.
  No entraré en discussions que només els científics poden entendre. Allà tenim la Cochrane pel que faci falta. Però, deixeu-me matisar un parell d’aspectes.
  Per un costat, crec que la referència a personatges públics és secundària i intranscendent per a la salut. He de suposar que és el context polític, que mereix un tractament a part.
  D’altra banda, la indústria química és el paradigma de la qualitat de salut de la que disposem, bona o dolenta. El que passa amb la grip aviar és el mateix que amb totes les dolències, com més mortíferes o exteses millor pel negoci, des del mal de cap fins a la Sida. Fins i tot, és una pràctica comuna i habitual que uns laboratoris llencin campanyes publicitàries amb estudis científics al darrera, per a desbancar la competència i disposar d’un mercat més ampli. Els poderosos tenen noms, però tant fan els uns com els altres. Política i Comerç intervenen en el resultat final en termes de Salut Pública. Vull dir que cal posar en primer terme la Salut, i em sembla inútil entrar en disputes que només són comercials o polítiques. Quin és el millor remei? Com s’ha de gestionar millor? Si tenim les respostes, sabem què podem reclamar.

 3. Loc1tor diu:

  Estic plenament d’acord amb tu. S’ha de deixar treballar als metges i investigadors. El principal ha de ser la Salut Pública. La gestió de les crisis sanitàries però, és cosa dels polítics i a ells sí que els hem de poder reclamar responsabilitats per que prenguin les millors decisions. Respondre a una crisi sanitària costarà diners, i molts. Segur. Però hem de poder saber qui en treurà profit. Encara que sigui només per saber-ho. Això no vol dir no actuar i no comprar els medicaments que els especialistes considerin necessaris.

  No voldria entrar en una polèmica que podem coincidir que és inútil. Crec que hem de poder obrir vies de diàleg constructiu amb l’objectiu de buscar respostes. Si tenim més informació podrem reclamar millor. En el fons, tan se val qui fabriqui i qui vengui els medicaments que consumim si realment són eficaços. El Locutori simplement pretenia aportar una part de la informació que no és gaire coneguda. Com dèia abans, això no canvia el fons de la qüestió: la Salut Pública ha de ser la prioritat. Però els ciutadans han de poder saber tot el que hi ha darrera.

  Gràcies pels teus comentaris. Serveixen per esperonar-nos i per que siguem més crítics també amb nosaltres mateixos. Si no havíem posat tota la informació d’entrada era perquè simplement voliem fer preguntes, picar la curiositat per que cada internauta trobés les seves pròpies respostes. 🙂

 4. Hola.! Feliz ano nuevo.!

Els comentaris estan tancats.